top of page

Ανακοίνωση Ένωσης Σκηνοθετών Κύπρου για τον Κορωνοϊό

Λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις της μετάδοσης του κορωνοϊού παγκοσμίως, η ΕΣΚ παρακολουθεί και υιοθετεί τα τελευταία μέτρα και πληροφορίες που παρέχονται από το Υπουργείο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κρατικές υπηρεσίες, ιατρικούς εμπειρογνώμονες και Ευρωπαϊκά Κέντρα Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Για το λόγο αυτό, και σε εναρμόνιση πάντα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί, η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου καλεί όλες και όλους τους επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: σκηνοθέτες, παραγωγούς, σκηνογράφους, ενδυματολόγους, ηλεκτρολόγους, φωτογράφους, ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών και λοιπούς οργανισμούς, εργαζομένους και εργοδότες, όπως μεριμνήσουν άμεσα για τη λήψη όλων των μέτρων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Για τους συναδέλφους που ανησυχούν για την απασχόληση και τις συνθήκες εργασίας τους, η ΕΣΚ τους καλεί να θίξουν άμεσα τις ανησυχίες τους με τον εργοδότη τους. Αναμένεται πως όλες οι παραγωγές και οι χώροι εργασίας ενσωματώνουν με σχολαστικότητα όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα αυτοπροστασίας προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα μετάδοσης του ιού. Όπως πάντα, η ΕΣΚ είναι εδώ για να τους στηρίξει.

Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου


6 views
bottom of page